Luxusingatlanok csapata


Integritás, Szakértelem, Diszkréció

Milyen eséllyel értékesíthetőek a luxusingatlanok?

Tapasztalatunk szerint azok az ingatlanok amelyek valóban kimerítik a luxus fogalmát, a mai gazdasági helyzetben viszonylag rövid idő alatt elkelnek.

A luxusingatlan fogalma:

Mai értelmezés szerint olyan ingatlanok meghatározásaként használjuk, amelyek a nemzetközi elvárásoknak megfelelően egyedi tervek alapján, tágas méretezéssel, hiánytalan kiszolgálói felszereltséggel, prémium minőségű anyagokat és dizájn elemeket felhasználva, kiemelkedő minőségben épültek. Mindezek mellett egyenrangú és elengedhetetlen szempont a kiváló lokáció.

Lokáció:

A kiváló lokáció olyan megváltoztathatatlan külső tényező, mely egy adott település legkeresettebb részein fellelhető luxusingatlanok alapvető értékét határozza meg.

Rólunk:

Tapasztalataink szerint a mai piaci helyzet megköveteli, hogy: Elitkultúrát teremtsünk a luxusingatlanok piacán! Az értékesítést kedvezőtlenül befolyásoló magyar sztereotípiák helyett a hatékony nemzetközi ingatlanközvetítési trendhez igazodjunk.Ilyen sztereotípia például: ha több irodának adok megbízást nagyobb az esély az eladásra.

Ez a megoldás kedvezően hat a vevőkre: mivel sokan hirdetik, sűrgős lehet az eladás ezért a vevők alacsony árat kínálnak. Ez a folyamat valójában az ingatlan devalválódását idézi elő, tehát kedvezőtlenül hat az eladóra.Kedvezőtlenül hat az ingatlanértékesítőkre, mivel sokan kaptak megbízást, valójában senki sem fektet túl sok energiát az értékesítésbe garantált sikerdíj nélkül. Nincs kellő motiváció.Lássuk be, egyetlen sztereotípia milyen káros hatással van az ingatlanpiacra és az ingatlanpiac szereplőire. Ha számításba vesszük a másik sztereotípiát: Lealkudom az értékesítő jutalékát,- máris biztosítva van az eladás sikertelensége. Mivel a luxusingatlanok realizált adásvétele hektikus, az értékesítő elsőként olyan ingatlanokat ajánl vevőinek amelyek jutaléka magas, ez motiválja őt. A szakmai tudás csak a motiváció eszköze.

A luxusingatlanok értékesítése presztizs értékű speciális szakma, sok háttérmunkával és költséggel. A siker a motiváción múlik.

Nemzetközi trend:

Kizárólagos megbízás egy profi privát ingatlanosnak! A privát ingatlanos moderátorként - más frekvencián kommunikálva - üzleti  partnereit a közös cél irányába mozdítja. Erős motivációjának az eszköze a szakmai tudása.

Jobban tudni fontos, de jobban akarni még fontosabb. Ezért kitartó, hiszen a kizárólagos megbízás a jutalékának záloga.

A privát ingatlanos munkáját nem korlátozzák különféle ingatlanértékesítési rendszerek szabályai. Más irodákkal rugalmasan együttműködik, így nemzetközi vevőkört koncentrál.

luxusingatlanok-logo
Adatkezelés

A legjobb felhasználói élmény nyújtása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Amennyiben továbblép, azzal elfogadja az arra vonatkozó szabályzatunkat.